Logowanie >> Rejestracja



 
Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Problem przy ładowaniu.
Offline Bartek001
07.08.2012, 20:36 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 08.08.2012 15:42 przez Bartek001.)
Post: #1
Mam problem,gdy ładuje mi się gra, to często wywala mnie do menu głównego.
Wie ktoś o co chodzi?
@edit
reinstalacja SMITE'a nie pomogła
Znajdź wszystkie posty użytkownikaMoje Posty
Offline Bartek001
16.08.2012, 14:53
Post: #2
@refresh
Znajdź wszystkie posty użytkownikaMoje Posty
Offline PareshCs
16.08.2012, 15:05
Post: #3
Być może masz jakieś problemy z internetem, lub otwiera Ci się drugi proces Smite?
______________________________________________________________________________________________________________________________________ [Obrazek: sygnaturafajna.png]
-
Kontakt

Email: pareshcs@smite.net.pl
GG: 26166332
Skype: nasz-internet
Youtube: http://youtube.com/PareshCs
Odwiedź stronę użytkownika Strona Znajdź wszystkie posty użytkownikaMoje Posty
Offline Bartek001
28.08.2012, 20:21
Post: #4
Problemów z internetem nie mam gry takie jak LoL mi działają.
Drugi proces SMITE mi się nie otwiera, sprawdzałem.
Znajdź wszystkie posty użytkownikaMoje Posty
termik
28.08.2012, 22:56
Post: #5
1. Wyłącz firewalla/antywirusa/zaporę Windows. Spróbuj grać.
2. Uruchom klient SMITE jako administrator. Spróbuj grać.
3. Reinstaluj SMITE ale poprzez usunięcie samej gry jak i HiRezService programem Revo Uninstaller. Pobierz jeszcze raz klienta. Spróbuj grać.
4. Napisz do supportu SMITE http://hi-rez.custhelp.com/app/ask Rób co każą. Spróbuj grać.
5. Format komputera.