Logowanie >> Rejestracja



 
Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Problem z Instalacją :/
Offline Faster08
06.01.2014, 14:40
Post: #1
Cześć , mam problem z instalacją Smite , gdy włączam launchera zaczyna się pobieranie ... , gdy ściągnie mi się Smite , zaczyna instalacja , niestety pasek zacina się na 0,1% , nie wiem co zrobić , czekałem 2 godziny i nadal 0,1% , czy to może być przez internet ? Może jest za słaby , proszę pomóżcie !
Tutaj screen http://scr.hu/1bxx/m4p9j
[/size]
Znajdź wszystkie posty użytkownikaMoje Posty
Offline Shirei
06.01.2014, 15:13
Post: #2
Kiedy zainstalowałeś Launcher z pewością pojawiła się także ikonka "Hi-Rez Diagnostics and Support", spróbuj tego użyć do naprawy poprzez otworzenie i naciśnięcie na dole przycisku "Validate/Repair". Mam nadzieję, że pomoże.
______________________________________________________________________________________________________________________________________
[Obrazek: Hgd11re.jpg]
Reflink: Tutaj - Click
Odwiedź stronę użytkownika Strona Znajdź wszystkie posty użytkownikaMoje Posty
Offline Faster08
06.01.2014, 15:40
Post: #3
Nie znam się na tym ale o to zrzut
http://scr.hu/1bxx/o9hn7
Chyba nadal jest lipa ;/
Znajdź wszystkie posty użytkownikaMoje Posty
Offline Faster08
06.01.2014, 17:16
Post: #4
Dobra tutaj już chyba nic nie poradzę , poddaję się , daruję sobie Smite'a
Znajdź wszystkie posty użytkownikaMoje Posty
Offline Shirei
06.01.2014, 20:49
Post: #5
Na zrzucie u dołu ekranu pisze "Validate/Repair", nacisnąłeś to chociaż?
______________________________________________________________________________________________________________________________________
[Obrazek: Hgd11re.jpg]
Reflink: Tutaj - Click
Odwiedź stronę użytkownika Strona Znajdź wszystkie posty użytkownikaMoje Posty
Offline Faster08
07.01.2014, 18:02
Post: #6
No nacisnąłem , czekałem i nic , dzisiaj włączyłem i mam teraz coś takiego :
http://scr.hu/1bxx/vtq7c
Przeczekam to , może coś da Oczko
Znajdź wszystkie posty użytkownikaMoje Posty
Offline ErmIN656
08.01.2014, 14:32
Post: #7
Reinstall
Znajdź wszystkie posty użytkownikaMoje Posty
Offline Faster08
08.01.2014, 16:16 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 08.01.2014 16:24 przez Faster08.)
Post: #8
Reinstallowałem z 5 razy , czekałem 4 dni , dzisiaj wchodzę odpalam Smite i pasek zaczął się ładować , działa nareszcie działa Oczko <---żart
http://scr.hu/1bxx/ofaoi
Znajdź wszystkie posty użytkownikaMoje Posty
Offline ILikeSpam
08.01.2014, 16:22
Post: #9
Aktualnie serwery wyłączone.
Jak coś nie będzie działać i nie będziesz miał pomysłu jak to naprawić, to pisz do HiRezu od razu.
______________________________________________________________________________________________________________________________________ [Obrazek: 4q8sh7l.gif]
Odwiedź stronę użytkownika Strona Znajdź wszystkie posty użytkownikaMoje Posty
Offline Sabertooth
08.01.2014, 16:36
Post: #10
Jak Spam mówi, mi już ściagneła się nowa wersja Uśmiech
Znajdź wszystkie posty użytkownikaMoje Posty