Logowanie >> Rejestracja



 
Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Problem z odpaleniem gry pierwszy raz...
Offline michal22120
05.08.2014, 15:28
Post: #1
Witam
Mecze sie z tym juz od kilku godz, juz drugi raz sciagalem gre i nadal nic, dlatego potrzebuje pomocy.

Bez problemy sciagam gre itd wszystko jest ok dopóki konczy sie sciaganie i trzeba odpalic gre. Odpalam ikonke Smite wyskakuje mi luncher i zamiast po prawej na dole bylo PLAY jest INSTAL PREREQS odpalam to sciaga mi jakies sterowniki itd i na koncu pisze ze wszystko poprawie zostalo zrobione, ale nadal nie moge Play dac tylko caly czas pisze INSTAL PREREQS i nie wiem jak wlaczyc ta gre ;/

Prosze o szybko pomoc Oczko
Znajdź wszystkie posty użytkownikaMoje Posty
Offline michal22120
05.08.2014, 17:49
Post: #2
Znajdź wszystkie posty użytkownikaMoje Posty
Offline Wencik321
05.08.2014, 21:29
Post: #3
Może trzeba zrestartować komputer.
Znajdź wszystkie posty użytkownikaMoje Posty
Offline michal22120
05.08.2014, 22:59
Post: #4
Nie pomoglo...
Znajdź wszystkie posty użytkownikaMoje Posty
Offline Shirei
07.08.2014, 16:30
Post: #5
Click Start
Type Regedit
Click Local Machine
Click System
Click Current Control Set
Click Services
Delete HiPatchService
Uninstall a program called Hi Rez and Authenticate Service
Re-Install Game using Installer (Twice)

Poszukałem i znalazłem jedynie coś takiego aktualnie.

Naciskasz start, wpisujesz regedit, włączasz, wchodzisz w "Local Machine">"System">"Current Control Set">"Services", a nastepnie usuwasz "HiPatchService". Oprócz tego usuwasz z komputera Hi-Rez Studios Authenticate and Update Service poprzez wejście w "Panel sterowania">"Dodaj lub usuń programy". Następnie musisz dwukrotnie przeinstalować grę. Mam nadzieję, że to zadziała!
______________________________________________________________________________________________________________________________________
[Obrazek: Hgd11re.jpg]
Reflink: Tutaj - Click
Odwiedź stronę użytkownika Strona Znajdź wszystkie posty użytkownikaMoje Posty
Offline michal22120
12.08.2014, 17:50
Post: #6
Noo genialnie tyle sie sam meczyl a ty raz dwa i pomgles;D Tyle ze nie musialem przeinstalowywac gry wystarczylo usunac HiPatchService i sterowniki sie zaintalowaly i wyskoczylo Play Oczko
Dzieki wielkie bo tracilem nadzieje Oczko
Znajdź wszystkie posty użytkownikaMoje Posty