Logowanie >> Rejestracja



 
Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Zero pomocy nawet nic nie napisali !!
Offline Golzeb
20.09.2012, 18:34 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 20.09.2012 18:44 przez Golzeb.)
Post: #1
Pisalem temat o Pre-reqs nikt nie odpowiedział to jest chyba jakaś kpina. Myslałem ,że ludzie tutaj pomaga ... ,a tu prosze zawiodłem się na was.

Widze ,że znowu nabijają się wyświetlenia ale i tak nikt nie odpowie.

Wchodźcie dalej i nie odpowiadajcie ...
Lubie nabijanie wyświetleń...
Dziękuje bardzo. No comment.

No fajnie 5 minut temu zalozony temat juz 18 wejść.
Gratuluje społeczności nie ma co liczyć na pomoc.
Znajdź wszystkie posty użytkownikaMoje Posty
Offline fabulayo
20.09.2012, 18:46
Post: #2
Czasu chlopaku poczekaj i bd
Znajdź wszystkie posty użytkownikaMoje Posty
Offline Golzeb
20.09.2012, 18:46 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 20.09.2012 18:50 przez Golzeb.)
Post: #3
Chcialbyś popatrz moj inny temat Pre-Reqs napisany 2 tygodnie temu.

Już 30 osób nikt nic nie powiedział. To forum to jakaś kpina. Nawet nie spróboją pomoc.

Coraz więcej wyświetleń. Nikt nie pomoże.
Znajdź wszystkie posty użytkownikaMoje Posty
Offline anatar75
20.09.2012, 18:50
Post: #4
Bez żadnych screenów dokładnych opisów co robiłeś no to musimy poczekać na kolesia który zna to albo też coś takiego ma i nam da opisy i screeny
Odwiedź stronę użytkownika Strona Znajdź wszystkie posty użytkownikaMoje Posty
Offline Golzeb
20.09.2012, 18:57 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 20.09.2012 18:58 przez Golzeb.)
Post: #5
O to screen.
Screen jest jaki jest musiałem go pomiejszyć bo warzyl za duzo.
Pojawia się takie coś i nawet gdy to zainstaluje jest Install Pre-reqs


Załączone pliki
.bmp  Przechwytywanie.bmp (Rozmiar: 232.93 KB / Pobrań: 20)
Znajdź wszystkie posty użytkownikaMoje Posty
Offline Tahari244
21.09.2012, 10:58
Post: #6
Nie pomogę... Nie znam się na tym...

Zadowolony?
______________________________________________________________________________________________________________________________________ [Obrazek: images?q=tbn:ANd9GcR_3nQViHjEHDnOC-SDwNd...wuwH9jff7Q]
Znajdź wszystkie posty użytkownikaMoje Posty
Offline Golzeb
21.09.2012, 12:10
Post: #7
Dziękuje za odpowiedź przynajmniej coś napisałeś. Sprawdze czy ReInstall pomoże.
Znajdź wszystkie posty użytkownikaMoje Posty
Offline kubri
21.09.2012, 16:59
Post: #8
Zrozum , że nie każdy wie co to za problem.
Najpierw skontaktuj się z supportem Hirez.
W innych grach też tak masz? Spróbuj przeinstalować sterowniki karty graficznej i ew. zrób Reinstall SMITE.

Pozdrawiam
Znajdź wszystkie posty użytkownikaMoje Posty
Offline ZrobMiYoda
21.09.2012, 19:28
Post: #9
nerwowy człowiek z ciebie, idź na dwór i ochłoń trochę.
Znajdź wszystkie posty użytkownikaMoje Posty
Offline moza595
22.09.2012, 13:20
Post: #10
Tu chodzi o to, że nie masz zainstalowanego programu, ja też tak miałem ! Nie musisz nic reinstalowac. Wystarczy kliknąć TAK i wszystko samo się zrobi ! Napisałbym to wcześniej, ale dopiero dziś do forum dołączyłem. Aha i żeby grać potrzebujesz CD-KEY. Pozdrawiam.
Znajdź wszystkie posty użytkownikaMoje Posty